Creëer een moderne Moulin Rouge look voor Lingerie Day!

Creëer een moderne Moulin Rouge look voor Lingerie Day!

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

Creëer een moderne Moulin Rouge look voor Lingerie Day!

Korsetten, bustiers, kant en strikjes – het is weer helemaal in. Eind negentiende en begin twintigste eeuw wisten ze zich wel raad met de welbekende Moulin Rouge look. Wil jij je helemaal laten onderdompelen in deze stijl voor Lingerie Day? Wij hebben inspirerende items om jouw Moulin Rouge outfit af te maken.

Wat is Moulin Rouge?

In Parijs staat het beroemde cabarettheater Moulin Rouge, dat bekend staat om zijn extravagante en pikante optredens. Gebaseerd op de mode van eind 19e en begin 20e eeuw, draait de mode rondom Moulin Rouge om bombastische kleuren, korsetten, bustiers, kousen, gerimpelde rokken en veel kant en veren.

Geef de look een moderne twist

De meeste van ons gaan waarschijnlijk niet in een complete Moulin Rouge-gestijlde outfit rondlopen in het dagelijks leven, maar als je tóch je stijl hierop wilt aanpassen hebben wij voorbeelden hoe jij je look wat 20e -eeuwse flair kunt geven.

Korsetten

De Moulin Rouge look accentueert onder andere het zandloper-figuur met korsetten. Geen zorgen, dat hoeft absoluut niet oncomfortabel te zijn! Combineer het korset met jeans of een rokje met mooie kousen eronder. Je kunt er voor kiezen om een blouse of overhemd onder je korset of een blazer er overheen te dragen.

Bustiers

Hoewel bustiers minder een zandloper-figuur accentueren, is het een prachtig alternatief om toch de kanten look mee te creëren. Voor de iets koudere dagen kun je kiezen voor een blouse of overhemd onder het item, maar op warmere dagen overweeg dan het item te highlighten! Maak het af met body jewels voor een extra ✨touch✨, door er een body chain overheen te dragen.

Kousen

Kousen en jarretels met kant kunnen jouw outfit helemaal afmaken. Draag ze bijvoorbeeld onder je favoriete rokje of shorts met een korset of een bustier. Dit is perfect voor de warmere dagen die in het verschiet staan!

Handschoenen

Ga je naar een feestje met Moulin Rouge thema? Vergeet niet een paar handschoenen aan je outfit toe te voegen! In combinatie met de de Plated Armband van Otazu krijg je die luxe en extravagante look waar je naar op zoek bent.

Body jewels

Een extravagante look begint al bij de kleinste items! Je hoeft niet in een complete outfit, maar de kleinste hints doen er al toe. Draag bijvoorbeeld het Sparkle Rokje over jouw favoriete rokje heen voor de Moulin Rouge look. Of draag een heupketting over je jeans of shorts. Mix en match tot jij je eigen stijl hebt gevonden.

Chokers

Net als de body jewels hierboven doen de kleinste accenten in je outfit er toe. Een kanten choker past bijna bij elke outfit én in de stijl van Moulin Rouge.

Voor welke look ga jij op Lingerie Day? 😘 https://clubleduc.nl/creeer-een-moderne-moulin-rouge-look-voor-lingerie-day/

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven