Beat the blues met een dosis zelfliefde ❤

Beat the blues met een dosis zelfliefde ❤

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

Kun je de winterdip maar niet van je afschudden en heb je net dat extra duwtje in de rug nodig om je volledig op de lente te storten? Wij hebben een paar tips ‘to beat the blues’, je mindset een setje in de goede richting te geven en je te helpen om in je kracht te staan met een dosis zelfliefde.

Een minne dag hoort er ook bij

Het is helemaal oké om een minne dag te hebben en niet lekker in je vel te zitten. Vaak komt dit in ons hormooncyclus langs en als vrouw is het heel normaal om niet altijd on top of the world te zijn. Accepteer dat deze gevoelens erbij horen en probeer je dagen hierop aan te passen. Wees extra lief voor jezelf! Gun jezelf extra rust of schrijf alles van je af of bel juist een vriendin om je hart te luchten. Dit kan al ontzettend helpen.

Verander je mindset

Ten eerste, je mindset veranderen is over het algemeen niet in één keer gebeurd. Laten we dat even voorop stellen. Onze gedachten hebben een grote invloed op hoe we ons voelen en hoe we ons gedragen. Begin bijvoorbeeld met positieve affirmaties en vertel jezelf dagelijks dat je sterk, mooi, zelfverzekerd en een powervrouw bent. Consistentie is key! Voor je het weet, lééf jij deze positieve affirmaties!

Focus op jezelf

Jij bent het stralende middelpunt van jouw leven. Het is makkelijk om je met anderen te vergelijken, vooral wanneer de meesten onder ons hun ‘perfecte’ leven op social media delen. Het kan je onzeker maken. Doe ik het wel goed? Voldoe ik wel aan bepaalde verwachtingen? Nou, dat doe je zeker! Jij bepaalt je eigen tempo, want het is tenslotte jouw leven. Richt je op jezelf en je eigen doelen. Wat is voor jou realistisch om jezelf te verbeteren en hoe ga jij dit op een gezonde manier voor jezelf bereiken?

zelfliefde

Self-care is topprioriteit

Het is en blijft belangrijk om voor jezelf te blijven zorgen, zowel mentaal als fysiek. Eet gezonde en gebalanceerde voeding, ga lekker bewegen en zorg voor voldoende slaap. Een rustgevende wandeling in de natuur en wat frisse lucht kunnen al een wereld aan verschil betekenen. Pak dagelijks een klein moment voor jezelf, zoals een heerlijk lange douche of heet bad, of juist een goed boek. En probeer eens in de paar weken een dag voor jezelf te nemen, zodat je écht even je welverdiende rust kunt pakken.

Omring jezelf met positiviteit

Probeer jezelf zoveel mogelijk te omringen met mensen en omgevingen die je energie geven. Je wilt negatieve mensen eigenlijk vermijden, die je constant naar beneden halen en niet oprecht het beste met je voor hebben. De mensen die jou waarderen en lief hebben, maken jou ook een beter persoon om hetzelfde voor anderen te creëren.

Investeer in mooie lingerie

Lingerie kan je helpen om je zelfvertrouwen een welverdiende boost te geven en je krachtig en sexy te laten voelen. Ga voor niet alleen mooie lingerie, maar ook comfortabele en kwalitatieve lingerie die jouw lichaam ondersteuning biedt én prachtig accentueert.

Nogmaals, het is heel normaal om je af en toe min te voelen. Hoe je ermee omgaat kan een wereld aan verschil betekenen voor een positieve en gezonde mindset, stevig in je schoenen te staan en lekker in je vel te zitten. Zo versla jij de gegarandeerd de blues en laat je de lentezon weer in je leven. ❤

Hoe laat jij jezelf stralen? Deel het met ons in de reacties!

https://clubleduc.nl/beat-the-blues-met-een-dosis-zelfliefde/

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven