Vier Pink Day met korting op roze lingerie en love toys ๐Ÿ’—

Vier Pink Day met korting op roze lingerie en love toys ๐Ÿ’—

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

Vier Pink Day met korting op roze lingerie en love toys ๐Ÿ’—

Aankomend weekend staat Christine le Duc helemaal in het teken van roze, want 28 mei is het Pink Day! Wij geven je alvast een voorproefje van welke schitterende roze items in de sale zijn ๐Ÿ’

We love pink!

Roze is romantisch, speels, sensueel en een kleur vol passie. Allemaal betoverende karaktereigenschappen die we jou ook graag mee willen geven met onze roze lingerie en de spannendste roze love toys. Met als extraatje? Veel van onze roze items kun je tijdens Pink Weekend met korting bestellen in onze webshop.

Romantische lingerie

Wist je dat roze diamanten รฉรฉn van de meest waardevolle en zeldzame edelstenen ter wereld zijn? Jij bรฉnt zoโ€™n roze diamant als je je favoriete roze setje aantrekt. Roze lingerie is elegant, vrouwelijk, en kan je het gevoel geven dat je alles aankunt. Shine bright like a diamond!

๐ŸŽ€ Shop hier alle roze lingerie

Speelse love toys

Roze wordt vaak geassocieerd met vrolijkheid en positiviteit, dus deze zachtaardige kleur kan zo je stemming een positieve boost geven! Wat zal het effect dan wel niet zijn als je een roze love toy in je nachtkastje hebt liggen? ๐Ÿ˜‰

๐ŸŽ€ Shop hier alle roze love toys

Welk roze item stop jij in je winkelmandje?

https://clubleduc.nl/vier-pink-day-met-korting-op-roze-lingerie-en-love-toys/

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven