Waterproof toys voor een extra natte zomer 💦

Waterproof toys voor een extra natte zomer 💦

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

Waterproof toys voor een extra natte zomer 💦

Ben jij al optimaal van het zomerzonnetje aan het genieten? Met al die hitte is het belangrijk om gehydrateerd te blijven. Neem eens een verfrissende douche of duik in bad met een heerlijke waterproof toy!

1. Satisfyer Pro 2 luchtdruk vibrator

De Satisfyer Pro, wie kent dit speeltje niet? Het is dé luchtdruk vibrator om je clitoris mee te verwennen en jezelf tot een overweldigend hoogtepunt te brengen. Hij is 100% waterproof, heeft een comfortabele grip en is voorzien van 11 fantastische luchtdrukstanden.

We hebben de Satisfyer in diverse kleuren en app-bestuurbaar, zodat je hem via je mobieltje kan besturen. Of zodat je partner dat kan doen natuurlijk 😉

2. Vice – Double Vibrator

Op zoek naar een kleurrijke toy die helemaal past bij deze vrolijke tijd van het jaar? Met de Vice Double Vibrator van PMV20 zit je goed. Deze tarzan vibrator heeft wel 3 motoren, 12 rotatiestanden en 13 vibratiestanden om je zintuigen mee te prikkelen.

Stimuleer je G-spot, clitoris en anus tegelijk en geniet van de roterende functie, zelfs onderwater. Je laadt deze love toy gemakkelijk weer op het met bijgeleverde USB-kabeltje. Er is ook een rabbit, dolphin en wand variant verkrijgbaar, elk met haar eigen prachtige kleurencombinatie!

3. Svakom – Ella vibrerend eitje

Hou jij wel van een stout spelletje, dan is het Ella eitje voor jou. Dit zacht siliconen eitje is perfect om mee te plagen, of geplaagd mee te worden. Bouw de spanning geleidelijk op met 11 krachtige vibratiestanden en patronen, of creëer via de mobiele app FeelConnect3 je eigen patronen!

De Ella is waterproof, USB-oplaadbaar en bovendien wereldwijd bestuurbaar via de app. Ongeacht of er iemand van huis is, de toy kan óveral vandaan bestuurd worden.

4. Heat Of The Moment buttplug vibrator

Hoezo, ‘afkoelen’? Misschien mag het van jou nog wel een tikje heter. Met deze verwarmende anaal vibrator is het mogelijk. De Heat Of The Moment is namelijk niet alleen waterproof, hij warmt ook op tot 37 graden voor extra sensatie!

De zwarte buttplug heeft een ergonomisch ontwerp en maar liefst 10 vibratiestanden. Een zijdezachte siliconen schacht met licht gebogen top zorgt ervoor dat je hem smooth inbrengt. Let er wel op dat je glijmiddel op waterbasis gebruikt.

5. Teazers – Magic Finger g-spot vibrator

Misschien nog wel een magischere toy van Teazers is de Magic Finger. Deze vibrator is gemaakt om zowel de g-spot als de clitoris te stimuleren. Naast een gebogen en geribbeld ontwerp, is dit speeltje voorzien van 2 apart bedienbare functies, waarvan 3 klopsnelheden en 6 vibratiestanden.

Til jouw zelfliefde naar een hoger niveau door de verschillende standen uit te proberen en ga op zoek naar jouw meest gevoelige plekje. De Magic Finger ligt prettig in de hand, is USB-oplaadbaar en uiteraard waterproof!

6. Gløv – Atla eco bullet vibrator

Met een eco vibrator van Gløv denk je aan het milieu en daar krijg je een heleboel plezier voor terug! Deze is naast lichaamsveilig siliconen namelijk gemaakt van gerecycled ABS.

Deze waterproof bullet vibrator is klein en compact, zodat je hem makkelijk overal mee naartoe neemt. De 10 vibratiestanden en taps toelopende punt zijn perfect voor gerichte stimulatie. Maar Gløv’s ECO-collectie heeft nog meer te bieden! Heb je de Hana g-spot vibrator of de Saga bullet vibrator al gezien?

Welk waterproof speeltje zou jij weleens willen uitproberen..?

https://clubleduc.nl/waterproof-toys-voor-een-extra-natte-zomer/

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven