Standje van de week: Lusty Leg Wrap

Standje van de week: Lusty Leg Wrap

This post is also available in: Nederlands (Dutch) English

Verandering van spijs doet eten! Om die reden lichten wij elke zondag een nieuw standje uit waarmee jij en je partner mee kunnen experimenteren! Deze week staat het seksstandje ‘Lusty Leg Wrap’ centraal. Dit is een heerlijk intiem en ontspannend standje waarbij je oogcontact met elkaar houdt!

Seksstandje: Lusty Leg Wrap

Standje van de week: Lusty Leg Wrap

  • Categorie: Face-to-face, man-actief
  • Stimulatie: Vaginaal
  • Penetratie:Niet diep
  • Niveau: Makkelijk
  • Variatie: De Krakeling

Hoe

Dit keer een standje waarbij jullie je niet heel erg hoeven in te spannen. Ook wel eens lekker toch? De vrouw ligt bij dit standje op haar rug liggen en de man neemt op zijn zij tussen haar benen plaats. De man legt zijn onderste arm onder haar hoofd als steun. De vrouw klemt haar benen om de man heen die vervolgens rustig naar binnen kan glijden. De man heeft tijdens het standje een hand vrij om haar borsten en tepels te stimuleren.

Sextoys combineren met standje Lusty Leg Wrap

Omdat de man een hand vrij heeft, leent het standje zich goed voor het gebruik van een mini vibrator of een clitoris vibrator. Hiermee kan de man tijdens de penetratie bijvoorbeeld langs haar tepels of clitoris bewegen. Daarnaast kan de man ook een vibrerende cockring dragen om het voor jullie beiden extra stimulerend te maken!

Ben jij fan van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

https://blog.easytoys.nl/standje-van-de-week-lusty-leg-wrap/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *