Sekshoroscoop Mei 2023

Sekshoroscoop Mei 2023

This post is also available in: Nederlands (Dutch) English

Morgen is het dan eindelijk zover… Mei Masturbatiemaand gaat weer van start! Wat voorspellen de sterren voor jou in deze sensuele periode? Er is maar één manier om erachter te komen. Lees jouw sekshoroscoop voor mei 2023!

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 20 februari)

Sterrenbeeld waterman

Of het nou samen of solo is, jij bent er in mei weer helemaal klaar voor, Waterman! Je zit bomvol seksuele energie en kan niet wachten om je stoutste fantasieën uit te leven. Probeer de spanning toch geleidelijk op te bouwen en stel duidelijke grenzen voor jezelf. Het gaat allemaal om balans! Zo vermijd je dat jouw maand te vroeg tot een hoogtepunt komt en je in een dip belandt voordat het feestje pas echt begint.

Ook de Waterman in een relatie mag deze maand een hoop opwinding verwachten. Maar neem geen afwachtende houding aan! Leg juist zoveel mogelijk frisse ideeën op tafel en verken deze samen naar hartenlust.

Weer in balans met…

Sekshoroscoop Vissen (21 februari – 20 maart)

Sterrenbeeld Vissen

Als een Vissen ben je van nature gevoelig en dat kan ervoor zorgen dat jouw reacties soms heftig over kunnen komen. In mei zul je merken dat deze eigenschap je romantische leven beïnvloedt. Dit kan leiden tot een diepere verbinding met je partner, maar het kan ook voor spanningen zorgen.

Het is daarom cruciaal dat je jouw waardering voor hem of haar laat blijken. Vind je dat moeilijk, vergeet dan niet hoeveel impact zelfs kleine fysieke aanrakingen kunnen hebben! Denk bijvoorbeeld aan kusjes door de dag heen, een verrassende knuffel of misschien wel een liefdevolle massage.

Het verschil maken met…

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

Sterrenbeeld ram

We hebben allemaal weleens zo’n periode waarin niks meezit, Ram. En momenteel lijkt het net alsof geheel mei er zo eentje zal zijn! Maar wees gerust dat als je ruimte voor jezelf neemt, je hier gauw genoeg weer overheen komt. Soms stapelen de zorgen zich gewoon op en móét je je hoofd leegmaken. Even jezelf uitgebreid verwennen, dan kun je vervolgens alles wel weer een plekje geven.

Voel je niet verplicht om het te verklaren aan je partner of om hem of haar erbij te betrekken. Af en toe heb je gewoon me-time nodig. Het resultaat is dat jij weer opgeladen bent en daar draait het om.

Gun jezelf meer met…

Sekshoroscoop Stier (21 april – 20 mei)

Sterrenbeeld stier

Blijf je d’r wel bij, Stier? Het is natuurlijk lekker om het een tijdje rustig aan te doen, maar je lover neemt nu wel erg regelmatig het voortouw! En dat terwijl jij bijna overloopt met ideeën. Wees je partner weer eens een stapje voor en neem het initiatief! Hij of zij zal aangenaam verrast zijn.

Single? Tijd om je masturbatieroutine op zijn kop te zetten. Doe het eens op een ander moment van de dag, neem een langere pauze tussen je sessies door of probeer een nieuwe techniek!

Een spannende verrassing met…

Sekshoroscoop Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Sterrenbeeld tweelingen

Dit is de overgang naar jóúw moment van dit jaar, Tweelingen! Na een maand gewoon ff lekker niks, is dit de maand waar relaties opbloeien. Of het zaadje nog maar net wordt geplant of dat de rozenstruik weer in bloei komt te staan, jij vindt de harmonie die je nodig hebt in liefdevolle connecties. Besteed dus wat extra aandacht aan je partner en voor de singles onder ons: laat een potentiële partner die goed voelt niet aan je voorbij gaan.

Mei is ook de maand om sommige relaties juist wél te laten gaan. Je kunt het beste geen tijd en energie meer steken in relaties die aan een zijden draadje hangen. Deze kun je soms toch maar beter doorknippen en laten gaan.

Geniet van elkaar met…

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

Sterrenbeeld kreeft

Mei voorspelt wat kinken in de relatie-kabels voor jou, Kreeft. Dit bouwt zich waarschijnlijk al een langere tijd stukje bij beetje op en komt nu helaas boven drijven. Het is vermoeiend en het maakt je terughoudend. Als single kun je ook beter niet een relatie induiken. Helemaal niks mis mee, want tijdens masturbatiemaand kun je jezelf opnieuw ontdekken.

Dus maak je geen zorgen! Je hoeft niet alles direct op te lossen – pak het stapje voor stapje aan. Blijf je hoofd boven water houden, dan komt het vanzelf wel goed.

Kom tot jezelf met…

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 22 augustus)

Sterrenbeeld leeuw

De lentekriebels hebben zich diep genesteld in je liefdesleven, Leeuw. Deze maand vind jij de verdieping in relaties met zowel anders als jezelf. Als je single bent, is dit het moment om iemand te ontmoeten en een serieuze connectie te leggen. Dus ga eropuit en sta open voor fantastische nieuwe mensen om je heen. Wees lekker jezelf, want dan komen de juiste mensen op je af.

Zit je in een relatie? Deze maand is perfect om het te hebben over gezinsuitbreiding, maar ook om de grenzen van jullie seksleven te verleggen. Leer elkaar opnieuw kennen met ongeremde fantasieën, die je al een hele tijd wilt opperen. Vuurwerk in de slaapkamer!

Maak diepe connecties met…

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 22 september)

Sterrenbeeld maagd

Geduld is een schone zaak en daar weet jij alles van, Maagd. Als je in een relatie zit, kun je tegen wat problemen aanlopen. Je worstelt met het aangeven van je grenzen en hebt moeite met het uiten van je gevoelens. Doe dit wel! Want deze maand is perfect voor diepgaande, grensverleggende gesprekken met je partner. Hoewel confrontaties niet altijd even leuk zijn, zal het deze maand alleen maar goed voor je uitpakken.

Als single is het ook een uitdagende maand op het gebied van dating. De ware laat zich waarschijnlijk nog niet zien in mei, maar des te meer tijd jij aan jezelf kunt besteden. Masturbatiemaand weet je vast wel op te vrolijken met leuke, nieuwe uitdagingen.

Gun jezelf wat me-time met met…

Sekshoroscoop Weegschaal (23 september- 23 oktober)

Sterrenbeeld weegschaal

Heb je soms het gevoel dat die vlinders-in-je buik verliefdheid niet meer in de sterren staat voor jou? Geen zorgen, Weegschaal, want liefde en passie staan deze maand op je te wachten! Als je in een relatie zit, wordt het verlangen naar je partner nog meer aangewakkerd. Maak daar gebruik van, want jullie slaapkameravonturen zullen zorgen voor onvergetelijk genot. Als je single bent, dan is flirten jouw beste wapen deze maand. Dit zal niet zonder succes zijn!

De boost in zelfvertrouwen die de sterren jou deze maand geven in combinatie met jouw open houding zorgen voor een grote aantrekkingskracht. Reken maar dat dit niet onopgemerkt blijft!

Ride the wave met…

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

Sterrenbeeld schorpioen

Je wordt omgeven door liefde in mei, Schorpioen! Of het nu van je partner is, van je vrienden, van je dates of van jezelf, jij komt niks tekort deze maand. Dit wordt een heerlijk zorgeloze maand, dus ga er lekker van genieten. Dit is jouw moment om nieuwe kansen aan te grijpen en veel samen te zijn met je geliefde. Probeer samen eens iets nieuws en ga er lekker op uit. Grote kans dat jullie alleen maar dichter naar elkaar toe groeien. Als je single bent, probeer dan eens iets creatiefs te bedenken als je op date gaat en plan een origineel uitje. Dat zal je date zeker waarderen!

Stimuleer je creativiteit met…

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

Sterrenbeeld boogschutter

Je emoties overspoelen je soms een beetje deze maand, Boogschutter. Als je je hierdoor laat leiden kan het negatieve gevolgen hebben voor je liefdesleven. Laat je dus niet afleiden en hou je doelen goed in het vizier.

Het is ook belangrijk dat je goed nadenkt over de keuzes die je maakt. Niet alleen in een relatie, maar ook als je single bent. Neem goed de tijd om uit te pluizen wat je nu eigenlijk zoekt en wat juist niet. Soms moet je je verwachtingen een beetje bijstellen of zelfs nieuwe opties verkennen om te krijgen wat je wil.

Hou al je opties open met…

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

Sterrenbeeld steenbok

Jij bent één brok ambitie in mei, Steenbok. Niets houdt je van je doel af en je zal veel bereiken deze maand. Daarentegen ben je ook erg kritisch, niet alleen op jezelf, maar vooral op je partner. Maar als je dan zelf kritiek krijgt, kun je dat wat minder waarderen. Laat je hier vooral niet in meeslepen, want met jouw hoge energielevel heb je de neiging je volledig in conflicten te storten en eindeloos door te gaan. Gebruik deze energie juist om wat extra moeite te doen voor je partner of je date(s). Dit zal zeker op prijs gesteld worden! En wie weet wat je op jouw beurt allemaal voor moois terugkrijgt 😉

Zorg voor extra genot met…

Sekshoroscoop Mei 2023

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *